hh
NallePresent

Bukowski

Namnet Bukowski är taget från Barbara Bukowski som arbetat fram nallarna i över 20 år. Hela konceptet med Bukowski-nallarna är som en saga som sträcker sig genom historien. Varje nalle har en historia men de tillhör också familjer som utvecklas över tid, då nya nallar tillkommer.

Sortering:
1 av 2

Historia

Förutom nallar har Bukowski också kaniner även om vi inte listar dem hos oss. Idéerna kommer delvis från Tyskland och England, inspirerade av Margareta Steiff. Idag är Bukowski Design AB ett av de största företagen i Skandinavien att tillverka gosedjur.

Kvalité och tvättråd

Bukowski-nallarna är gjorda med bästa kvalité och har CE-märkning. För att undvika att bakterier börjar växa i nallarna används syntetmaterial där fyllningen är polyester. En god sidoeffekt av det är att risken för allergier också blir mindre och de torkar snabbare efter att ha blivit blöta. Tvätt sker i 30 grader och tvättas för hand.

Specialbeställningar

Företaget tillverkar också unika produkter som är specialbeställda. Det kan vara för välgörenhet eller reklam. Det har även hänt att kändisar eller företag fått ett unikt mjukisdjur. Några årliga kunder till Bukowski är Handelsbanken, Volvo och Cloetta.